Osman KAŞIKCI - Okul Müdürü

Yarpuzlu Köyünde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Yarpuzlu ilk ve orta okulunda bitirdi. Liseyi Sincik lisesi,üniversiteyi inönü üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümünde bitirdi İlk olarak sözleşmeli sınıf öğretmeni olarak Bitlis/Hizan-Horozdere İlkokuluna atandı. 6 ay görevden sonra kadrolu olarak Sincik Taşkale İlkokuluna atandı. Sırasıyla Karaköse,Taşkale,Yarpuzlu Eskiköy İlkokulları sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi,sonrasında Atatürk İlkokulu ve Yarpuzlu İlkokulunda görev yaptı. Bir süre öğretmenlikten sonra önce Yarpuzlu Ortaokulu ve Yarpuzlu İlkokulunda vekaleten idarecilik ve Eylül 2017´den itibaren Yarpuzlu İlkokulu´nda Okul Müdürlüğü görevini yürütmektedir. Evli ve 3çocuk babasıdır.

(533) 572 8598 Eposta